Teambuilding

Teambuilding met Synergie.

Wat is dat nou synergie?

Dit begrip is afkomstig van het Griekse synergia, wat staat voor samenwerking. Dit houdt in dat het samengaan van delen meer oplevert dan alle delen apart.

synergy.jpegWat levert dat dan op synergie?
Ken je dat gevoel dat alles vanzelf lijkt te gaan? Dat je in de “flow” zit? Dat je veel werk kan verzetten, zonder dat het veel energie en tijd of moeite lijkt te kosten. In teamverband betekent dit ook dat je elkaar goed aanvoelt en aanvult. Dat je mag en kan zijn wie je bent en dat je wordt gezien en gerespecteerd voor wie je bent en wat je kan! Samen, ieder met zijn eigen inbreng, een topprestatie neerzetten!

 Hoe cool is het als jouw team na een coaching met het paard gewoon SYNERGY heeft! 

Ontdek middels deze teambuilding de kracht van synergie voor jullie topprestaties!

De Teambuilding van CHACC.NL verhoogt de efficiency, kwaliteit, medewerker tevredenheid en uiteindelijke de klanttevredenheid!

DE WEG NAAR EEN SUCCESVOL TEAM

Een succesvol team bevindt zich in de samenfase, bezit teamcompententies en is opgebouwd middels de succesfactoren van een team!

TEAMFASES: 
Er zijn 4 verschillende fases welke een team doorloopt.

Onrust in een kudde mag niet te lang duren, want hoe langer de aandacht op de interne organisatie is gevestigd, hoe kwetsbaarder de kudde is. In de tweede fase van teamontwikkeling zit het team in de "strijdfase" welke zich uit door een 'intimiteitscrises', wie zijn wij? Waar staan we voor? Hoe gaan wij met z'n allen de klus klaren? De derde fase is de "samenfase". Dit is de succesvolle fase van een team!

-In welke fase bevindt het team zich op dit moment? 
Ontwikkel je team samen met naar de succesvolle samenfase!

TEAMCOMPETENTIES:

De 6 teamcompetenties stellen een team in staat om effectief en efficiënt samen te werken, elkaars talenten te benutten en de kwalitatieve doelstelling te behalen binnen de eventueel gestelde tijdslijn.

Bij de paarden staat het voortbestaan van de soort voorop. Het groepsbelang gaat vóór het individuele belang. We gaan ontdekken hoe de onderlinge samenwerking is en hoe de onderlinge verbindingen lopen. Dat doen we door middel van de teamcompetenties.

3 voorbeelden van teamcompetenties zijn; Rollen, Communicatie en Besluitvorming.

Rollen:
In de kudde heeft elk paard een talent/een kwaliteit die ten goede komt aan de overlevingsstrategie van de kudde. Elk paard heeft zijn eigen rol. Ontdek de rollen en ieders kwaliteiten die ten goede komen voor het team door de omgang met een paard!

Communiceren: 
In een kudde moeten paarden onderling duidelijk met elkaar communiceren. De manier waarop een paard reageert op degene(n) die omgaat (omgaan) met het paard, geeft veel informatie over de manier van communiceren. De kwaliteit van communiceren in een team is zeer bepalend voor de teamprestaties. We gaan de kwaliteit van communiceren ontdekken!

http://www.komus-opt.ru/bitrix/rk.php?goto=https://xnxx1.org/tag/%d9%88%d8%a7%d9%84%d9%84%d8%b3%d8%a7%d9%86/

Besluitvorming: 
Als team weten wat je wilt en vastbesloten zijn dat ook te bereiken en die wetenschap en vastbeslotenheid uitdrukken in alles wat je zegt en doet. Doordat paarden zo gevoelig zijn voor onze angsten en twijfels aan onszelf, maken ze het ons mogelijk die in onszelf te herkennen en ermee af te rekenen.

Door deze effectieve en efficiënte TEAMBUILDING is het mogelijk om een groot rendement te behalen in zeer korte tijd!

 

Interesse in deze teambuilding? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Please publish modules in offcanvas position.