Teamcoaching (met paarden) & Cooking

HIËRARCHIE IS UIT, TEAMS ZIJN IN!
coaching aan teamsWij zijn net als paarden kuddedieren, wij werken prettig in een goed team, met fijne collega's. In elke organisatie komen teams voor; hoe kwalitatiever het team, hoe beter de prestaties!

IN EEN TEAM IS HET EFFECT VAN SAMENWERKEN , JE BEREIKT MEER DAN DAT WAT DE INDIVIDUELE TEAMLEDEN IN TOTAAL BEREIKT ZOUDEN HEBBEN.

WAAROM ZETTEN WE PAARDEN IN BIJ DE TEAMTRAINING?
Op de eerste plaats omdat wij werken met ervaringsgericht coachen. Door te doen en te ervaren, te voelen, wordt je bewust van de mate van effectiviteit van je team. Om deze bewustwording om te zetten naar uiteindelijk een super kwalitatief team doen we oefeningen met het paard!

Bij de paarden staat het voorbestaan van het soort voorop. Zij zijn prooidieren en overleven is hun belangrijkste taak. Het groepsbelang gaat daarom vóór het individuele belang. Als je samen met je team in de bak komt met een paard, zal het paard bij jullie als team willen aansluiten, immers: samen sta je sterker dan alleen! Paarden zijn echte meesters in non-verbale communicatie, waarbij wij in onze maatschappij (ontwikkelde linkerhersenhelft) verbaal sterk ontwikkeld zijn. Paarden zijn meesters in (rechterhersenhelft) gevoel, intentie, gewaarwordingen. Onze communicatie bestaat uit 55% lichaamstaal, welke de paarden uitstekend begrijpen!

Door de reacties die een paard geeft, worden we bewust van onze lichaamstaal als individu en als gezamenlijk team.

Na de Teamtraining gaan we gezamenlijk koken op een kampvuur met onze Dutch Ovens. We maken als team een eenvoudige, voedzame maar o zo lekker maaltijd. Die we uiteraard met zijn allen zullen nuttigen. Tijdens het kampvuur kunnen we nog nakletsen en gezellig samenzijn. Het perfecte einde van deze mooie dag.

Ben je geinteresseerd in deze Coaching & Cooking voor jouw team? stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We maken dan een offerte op maat voor jullie team met jullie wensen. 

    Please publish modules in offcanvas position.