Relatie APK

Een periodieke keuring is goed voor je relatie

relatie apkJe kent elkaar al even... maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk? Wil je meer weten over jouw lief? Dat kan nu met de Relatie APK ofwel Anita & Paarden Kracht!

Durven jullie het aan om samen de paddock in te gaan en jullie gedrag te laten spiegelen door het paard? Eruit halen waar jullie kracht en liefde zit en nog beter leren hoe jullie elkaar kunnen versterken en aanvullen. Ben je gelukkig in je relatie en vraag je je of hoe je dat zo kunt houden, of kost deze je alleen maar energie? En laat je de ander eigenlijk wel tot zijn recht komen? Bij deze APK onderzoek je de oneffenheden van je relatie.

We hebben geleerd dat als je lang met je bezittingen wilt doen, je ze goed moet verzorgen en onderhouden. Goed onderhoud betekent langer plezier beleven aan waardevolle bezittingen. Daarom poetsen we onze schoenen en brengen we onze auto naar de verplichte jaarlijkse APK. Jammer genoeg zijn we lang niet altijd zo zuinig op de zaken uit ons leven die er voor ons écht toe doen. De relaties die we hebben met onszelf, onze partner, familie, vrienden collega’s of kinderen krijgen maar al te vaak een vanzelfsprekend karakter.

De relatie-APK onderzoekt de stand van zaken van je relatie: de wensen, dromen en behoeften, het rollenpatroon én de haperingen om dit alles te realiseren. Het doel van de relatie-APK is duidelijk in kaart te brengen waar je staat, waar je naar toe wilt, wat je tegen houdt en hoe je dit kan aanpakken.

Een Relatie APK sessie neemt gemiddeld 2 tot 3 uur in beslag

Geef je lief een origineel cadeau en bespreek een APK ofwel LiefdesPaardenCoachSessie. DE periodieke keuring met paardenkracht voor jullie relatie. Om elkaar in èèn consult met een “frisse” en nieuwe blik te zien en hier nog lang op te kunnen teren.

 

Kom samen met de paarden aan je relatie werken... De impact van de paarden zal je versteld doen staan!

    Please publish modules in offcanvas position.